1ο “Idator Open Day” στο κατάστημα Αβράς Ο.Ε.

1ο “Idator Open Day” στο κατάστημα Αβράς Ο.Ε.
05.07.2024

1ο “Idator Open Day” στο κατάστημα Αβράς Ο.Ε.

Με ενθουσιασμό και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση "Idator Open Day" στο κατάστημα ΑΒΡΑΣ Ο.Ε. στην Κηφισιά, στις 3 Ιουλίου 2024. Η εκδήλωση, η οποία προσέλκυσε πλήθος υδραυλικών, είχε ως στόχο την ενημέρωση σχετικά με τις καινοτόμες λύσεις διαχείρισης νερού που προσφέρει η Idator.

Ενημέρωση για Σύγχρονες Τεχνολογίες

Η ομάδα της Idator παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της διαχείρισης νερού, εστιάζοντας σε λύσεις μεγάλων brands του κλάδου, όπως SFA, Lowara, Global Water Solutions και Coelbo. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες των προϊόντων, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση και την εξοικονόμηση νερού σε κάθε είδους εγκατάσταση.

Συζητήσεις και Δικτύωση

Πέρα από την παρουσίαση των προϊόντων, η εκδήλωση "Idator Open Day" αποτέλεσε μια άριστη ευκαιρία για συζητήσεις και δικτύωση. Οι υδραυλικοί μπόρεσαν να θέσουν ερωτήσεις στους ειδικούς της Idator, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να ανταλλάξουν τεχνογνωσία με τους συναδέλφους τους.

Εκπλήξεις και Δώρα

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κλήρωση, όπου τρεις τυχεροί κέρδισαν μοναδικά δώρα από το χαρτοφυλάκιο της Idator. Όλοι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν δροσιστικά αναψυκτικά και μπίρες, δημιουργώντας μια φιλική και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Ευχαριστίες και Αναμονή για μελλοντικές Εκδηλώσεις

Η Idator εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον συνεργάτη της ΑΒΡΑΣ Ο.Ε. για την άψογη φιλοξενία στο κατάστημά του. Η μεγάλη επιτυχία της πρώτης εκδήλωσης "Idator Open Day" αφήνει πολλές υποσχέσεις για μελλοντικές εκδηλώσεις, στις οποίες η Idator θα συνεχίσει να παρουσιάζει τις καινοτόμες λύσεις διαχείρισης νερού και να στηρίζει τους επαγγελματίες του κλάδου.

Παραμείνετε συντονισμένοι για επόμενα events και πρωτοβουλίες!