Η Idator στο σεμινάριο ASHRAE LEED: Διαμορφώνοντας το μέλλον των βιώσιμων κτιρίων

Η Idator στο σεμινάριο ASHRAE LEED: Διαμορφώνοντας το μέλλον των βιώσιμων κτιρίων
09.10.2024

Η Idator στο σεμινάριο ASHRAE LEED: Διαμορφώνοντας το μέλλον των βιώσιμων κτιρίων

Η Idator, αναγνωρίζοντας τη σημασία της βιώσιμης ανάπτυξης στον κτιριακό τομέα, συμμετείχε ενεργά στο πρόσφατο σεμινάριο ASHRAE LEED, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 3 Οκτωβρίου στο πολυτελές ξενοδοχείο Divani Caravel. Το συνέδριο, που συγκέντρωσε κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου, αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για την εταιρεία να παρουσιάσει τις καινοτόμες λύσεις της και να αναδείξει τη δέσμευσή της στην ενεργειακή αποδοτικότητα.

 

Παρουσίαση των λύσεων της Idator

Στο περίπτερό της, η Idator υποδέχτηκε πλήθος επισκεπτών, μεταξύ των οποίων μηχανικοί, μελετητές και σύμβουλοι. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των αντλιών, με έμφαση στις νέες σειρές του οίκου LOWARA.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσαν τα πυροσβεστικά συγκροτήματα παραγωγής της Idator, τα οποία σχεδιάστηκαν ειδικά για εφαρμογές με sprinkler, εντός και εκτός κτιρίων, σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του ΕΝ 12845. Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το compact αντλητικό πυροσβεστικό, εντός πυράντοχου οικίσκου, για την εκτός κτιρίων εγκατάσταση, το οποίο προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για την πυροπροστασία και την ασφάλεια των κτιρίων. Τα πυροσβεστικά συγκροτήματα κατά ΕΝ12845, σειράς FEN της Idator, διαθέτουν επίσης, πιστοποίηση από την TÜV AUSTRIA HELLAS, εγγυώντας την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία τους.

 

Η ανταπόκριση του κοινού

Η ανταπόκριση του κοινού στο περίπτερο της Idator ήταν εξαιρετικά θετική. Οι επισκέπτες εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για τις καινοτόμες λύσεις της εταιρείας και τις δυνατότητες εφαρμογής τους σε διάφορα έργα. Η μεγάλη προσέλευση επιβεβαίωσε τη σημαντικότητα της παρουσίας της Idator σε ένα τόσο εξειδικευμένο σεμινάριο.

 

Η βιωσιμότητα στο επίκεντρο

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στις βασικές αρχές της πιστοποίησης LEED. Η Idator, αναδεικνύοντας τις λύσεις της, έδειξε πώς η τεχνολογία και η καινοτομία μπορούν να συνδυαστούν για την επίτευξη υψηλότερων προτύπων ενεργειακής απόδοσης και βιωσιμότητας στα κτίρια.

 

Ενισχύοντας την ηγετική μας θέση

Η συμμετοχή της Idator στο σεμινάριο ASHRAE LEED αποτέλεσε μια επιτυχημένη πρωτοβουλία. Η εταιρεία επιβεβαίωσε την κορυφαία της θέση στον τομέα των αντλιών και των συστημάτων πυρόσβεσης, ενώ παράλληλα ενίσχυσε τη φήμη της ως πρωτοπόρος στην ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων για τον κτιριακό τομέα.